Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

Är det dags att utföra en fullständig badrumsrenovering i Dalarna där du ska byta ut VVS, sätta nytt kakel och klinker eller matta, är det viktigt att planera din renovering. Genom att anlita ett professionellt badrumsföretag som åtar sig totalentreprenaden för din badrumsrenovering i Dalarna, kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. Kontakta oss på Hembad för mer information om hur vi kan förvandla ditt badrum med en smidig och kvalitetssäkrad badrumsrenovering.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering i Dalarna

Hembad är störst i Dalarna på badrumsrenovering. Vi har renoverat över 700 badrum åt privatpersoner i och omkring Dalarna vilket gett oss många nöjda kunder genom åren. Vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska renovera ditt badrum i Dalarna vilket innebär att vi är med dig från planering till utförande. Med hjälp av 3D-bilder kan vi modellera ditt nya badrum i datorn så att du kan se hur ditt nya badrum kommer att se ut när det är färdigt. Det gör att du enklare kan planera ditt nya badrum så att du får exakt det utseende som du vill ha. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Notering: Vi har semesterstängt till 16e augusti 2021. Givetvis kan du fortfarande skicka in din förfrågan för att renovera ditt badrum i Dalarna, så kontaktar vi dig så snart som möjligt efter det. Trevlig sommar!