Om Hembad

Om Hembad

Hembad är ett badrumsföretag i Dalarna som har yrkesutbildade, professionella och erfarna medarbetare som kan bistå dig med allt kring ditt badrumsprojekt.

Hembad Sverige AB är ett professionellt badrumsföretag i Dalarna som specialiserar sig på badrumsrenoveringar åt privatpersoner. Vi har en stor passion för badrum och älskar att ge våra kunder chansen att se de nästan ändlösa möjligheterna med en renovering - oavsett budget. Med oss får du alltid en högkvalitativ renovering till en rättvis prislapp.

 

Vi bygger ditt drömbadrum - endast fantasin sätter gränsen

Våra skickliga medarbetare har utfört över 700 badrumsrenoveringar i Dalarna genom åren och besitter därmed en stor erfarenhet inom området. Den kunskapen använder vi för att skräddarsy lösningar för våra kunder. Det är bara fantasin och budgeten som sätter gränsen för vad vi kan göra med ditt badrum.


När du vill få hjälp med att renovera badrum i Dalarna är du välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Notering: Vi har semesterstängt till 16e augusti 2021. Givetvis kan du fortfarande skicka in din förfrågan för att renovera ditt badrum i Dalarna, så kontaktar vi dig så snart som möjligt efter det. Trevlig sommar!

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Boka hembesök