Kontakta Hembad för rådgivning

Kontakta Hembad för rådgivning

När du ska utföra en badrumsrenovering i Dalarna kan du kontakta oss på Hembad för att erhålla kostnadsfri konsultation kring din badrumsrenovering.

Hembad är ett badrumsföretag i Dalarna som har en gedigen erfarenhet inom branschen och som anser att alla ska ha möjlighet att kunna renovera sitt badrum i Dalarna - oavsett budget. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål och ser till att hitta något som funkar för just dig. Inget projekt är för litet, stort, enkelt eller svårt för våra kompetenta badrumsspecialister.

 

Du kan använda kontaktformuläret på sidan för att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan bistå med konsultation och inspiration kring ditt nya badrum.

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss. 

Så tycker våra kunder om oss!

Vi är stolta över att kunna presentera några fina uttalandet från lyckliga ägare av nyrenoverade badrum från Hembad.
Recension från Alexander D
Bästa servicen och ett flytande koncept som passade oss.
Alexander D
A
Totalrenovering av badrum. Grym service, supernöjd med resultatet. Speciellt nöjd med projektledningen, att slippa styra i renoveringen själv. Rekommenderas!
Adam Sebastian W
Recension från Viola D
Helrenovering av badrummet. Jag är på alla sätt nöjd med allt. Vill ge ett extra plus för det tillmötesgående sätt de har med problemlösning och förklaring då man själv inte haft så bra koll. Rekommenderar dessa varmt.
Viola D