Hur mycket kostar ett nytt badrum i Dalarna?

Att renovera sitt badrum i Dalarna är en stor, men ofta mycket värdefull investering som många fastighetsägare väljer att göra för att förhöja hemtrivseln. I denna artikel går vi kort igenom lite om priset för en badrumsrenovering och vad det består av.

Hur är kostnaden för en badrumsrenovering i Dalarna uppdelad?

Något som är viktigt är att separera kostnaderna för renovering. Detta bland annat eftersom ditt ROT-avdrag endast baseras på arbetskostnaden och inte materialkostnaden eller övriga kostnader. Se till att din entreprenör noga specificerar de olika kostnaderna (vi på Hembad gör givetvis detta för varje badrum vi renoverar i Dalarna).

Fullständig genomgång av badrummet innan offert

De flesta seriösa badrumsrenoverare har svårt att sätta en exakt totalsumma på en badrumsrenovering innan man kollat på projektet. Det är nämligen många aspekter som påverkar totalsumman, men vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser. Vi vill därför komma ut och kolla på ditt badrum för att få fullständig förståelse för dina drömmar. När vi gått igenom projektet tillsammans så får du givetvis en specificerad offert och genomgång av material, leveransdatum och arbetskostnaden.

Frågor eller funderingar kring badrumsrenoveringen 

Har du några andra frågor eller funderingar kring din badrumsrenovering i Dalarna, så hjälper vi er mer än gärna. Du är välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl för frågor, eller använda vårt kontaktformulär för att göra en offertförfrågan.

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss.