Därför bör du överlämna din renovering till ett behörigt badrumsföretag i Dalarna

Att renovera badrum är ett arbete som kräver kunskap om arbetets utförande, det material som ska användas och om fuktskydd. Då du anlitar ett behörigt badrumsföretag i Dalarna för din badrumsrenovering kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler.

När du ska utföra en badrumsrenovering är det viktigt att arbetet utförs korrekt och med rätt material för att badrummet ska hålla i längden och fungera som det ska. Ett fuktskydd som inte är korrekt lagt, vattenledningar och avlopp som inte är korrekt monterade och röranslutningar eller elektriska kablar som inte fått rätt fuktskydd kan leda till mycket kostsamma fuktskador. Därför bör arbeten i våtrum endast utföras av behöriga hantverkare som är certifierade för just arbete i våtrum. Om du vill vara säker på att få arbetet utfört enligt gällande branschregler kan du kontakta oss på Hembad som endast arbetar med certifierade hantverkare och branschenliga metoder.

 

Fördelar med att anlita ett badrumsföretag i Dalarna

Det finns många fördelar med att anlita ett seriöst badrumsföretag i Dalarna med certifierade hantverkare som vet hur arbetet ska utföras på ett korrekt sätt.

  • Arbetet med att renovera ditt badrum sker enligt gällande branschregler
  • Med professionella hantverkare och med godkänt material får du ett hållbart resultat
  • Risken för att senare drabbas av vattenskador eller fuktskador minskar avsevärt, vilket gör att du sparar pengar över tid
  • Ditt badrum får ett förstklassigt utseende   
  • Ett behörigt badrumsföretag i Dalarna har försäkringar som täcker eventuella skador
  • Du erhåller garantier på det utförda arbetet
  • När du anlitar ett seriöst företag med F-skatt har du möjlighet att göra avdrag på 30 % av arbetskostnaderna 

 

När du vill anlita ett badrumsföretag i Dalarna

När du ska renovera badrum i Dalarna kan du vända dig till oss på Hembad som är ett badrumsföretag med certifierade och behöriga hantverkare. Vi kan hjälpa dig genom hela processen - från projektering och inköp av kakel och klinkers till genomförandet av din badrumsrenovering. Vi på Hembad erbjuder dig ett fast, rättvist pris för din renovering och lämnar även trygga garantier på såväl material som arbete. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera förutsättningarna för din renovering och lämna tips och råd, utan att du förbinder dig till något.

 

Vi är ett tryggt och kompetent badrumsföretag i Dalarna

Hembad är ditt trygga badrumsföretag i Dalarna som har yrkesutbildade hantverkare som är certifierade för arbete i våtrum. Vi utför tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarna. Vi har under många år arbetat med att renovera badrum i Dalarna med omnejd och har genom dessa år fått mycket goda recensioner från våra nöjda kunder. Det gör att vi känner oss säkra på att även du kommer att bli en av våra nöjda kunder.

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss.