Så här renoverar vi badrum i Dalarna

Vår renoveringsprocess i Dalarna

Det är en stor investering att renovera sitt badrum så i den här artikeln kommer vi informera hur vi som företag arbetar. När vi utför en badrumsrenovering i Dalarna så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg med hela processen.

Gratis badrumsförfrågan 

Du skickar in din förfrågan via något av formulären här på hemsidan. Vi ringer upp och tillsammans hittar en tid som passar båda parter för en genomgång av projektet.

Offert av ditt badrum 

Efter det kostnadsfria hembesöket får du en offert baserad på våra uträkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillvalen och även våra kontaktuppgifter. Du får som kund tid för att reflektera över offerten och dess innebörd.

Accepterar badrumsofferten

Väl accepterad offert så bokar vi in kontraktsskrivning

Vi skriver kontrakt till din badrumsrenovering 

Vid detta möte finns det möjlighet att göra ändringar och lägga till eller ta bort detaljer från kontraktet. Tillsammans bestämmer vi start och slut datum för renoveringen. Vi går även igenom praktiska detaljer kring samarbetet.

Start av din badrumsrenovering

Innan vi kör igång med badrumsrenoveringen så bör ni ta kontakt med er bostadsrättsförening och grannar för att meddela om den planerade renovationen. Det kan även behövas ett eventuellt godkännande/tillstånd från bostadsrättsföreningen. Vi träffas för att gå igenom det sista och eventuellt överlämnande av nycklar.

Kostnadsfritt hembesök & Offert när det är dags att renovera ditt badrum

Vi på Renovera badrum Dalarna erbjuder kostnadsfritt hembesök och konsultation till din kommande badrumsrenovering. Våran försäljare kommer hem till er och går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling av en ansvarig säljare i Dalarna län.