Så här renoverar vi badrum i Dalarna

För att se till att alla som anlitar oss för sin badrumsrenovering ska få ta del av samma härliga känsla av en smidigt utförd badrumsrenovering som slutar i ett fantastiskt resultat, har vi beprövat och kvalitetssäkrat vår process för att renovera badrum i Dalarna.

Vår kvalitetssäkrade process för att renovera badrum i Dalarna

Det är en stor investering att renovera sitt badrum och för att underlätta för dig som funderar på att byta badrum ser du här nedan steg för steg hur vi arbetar. När vi utför en badrumsrenovering i Dalarna använder vi alltid samma arbetsgång för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg genom hela processen.

 1. Kostnadsfri konsultation
  När vi mottagit din offertförfrågan, ringer vi upp och planerar in en passande tid för hembesök. På hembesöket kommer vi ut till ditt badrum på plats för genomgång av projektet samt uppmätning, planering och offertlämning.
 2. Skisser i 3D
  För att du ska få en klar bild av planlösningen och känslan i ditt framtida badrum, använder vi 3D-program för att rita upp ditt badrum i datorn. På så sätt kan du se exakt hur vi kan omvandla ditt badrum redan innan vi börjat projektet.
 3. Projektet planeras
  För att ta fram ett expertteam med hantverkare, fastställa en tidsplan och beställa material för din badrumsrenovering i Dalarna, tilldelas ditt projekt en projektledare.
 4. Material beställs
  För att säkerställa att projektet fortlöper snabbt och smidigt, beställs material och inredning till badrummet i tid, så att allt kan anlända i rätt ordning och för att undvika fördröjningar. 
 5. Renoveringen genomförs
  *
  Dessa steg kan variera eftersom varje badrumsrenovering vi genomför är skräddarsydd efter varje kunds önskan.
  1. Rivning
  2. Förberedande åtgärder
  3. Uppbyggnad
  4. Slutmontering
 6. Slutkontroll
  Vi ser till att alla våra höga kvalitetskrav uppfylls genom att avsluta renoveringen med en gedigen kvalitetskontroll tillsammans med ansvarig projektledare.
 7. Garantiöverlämning
  Garantibevis för de material vi använt samt för vår utökade garanti för utfört arbetepå 3 år överlämnas till dig som kund. Därefter har ni ett snyggt badrum som kommer att tjäna er troget i många år framöver.

Kostnadsfritt hembesök & Offert när det är dags att renovera ditt badrum

Varje gång vi på Hembad Renoverar badrum Dalarna, inleder vi med ett kostnadsfritt hembesök och konsultation. Vår säljare kommer hem till er och går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er, lyssnar in era önskemål och bollar idéer. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling av ansvarig säljare i Dalarna.

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss.