GUIDE: Badrumsrenovering i Dalarna

Så här renoverar vi badrum – vår process

Vi är medvetna om att det är en stor investering att göra en badrumsrenovering så i den här artikeln kommer generell information om hur vi som företag utför badrumsrenoveringar. När vi utför en badrumsrenovering i Dalarna så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg med hela processen.

1. Förfrågan från hemsidan

Det kommer in en förfrågan via formulären på den här hemsidan. Vi ringer upp och tillsammans hittar en tid som passar båda parter för en genomgång av projektet.

2. Offert överlämnande

Efter det kostnadsfria hembesöket får du en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även prislistan på de badrumstillvalen du valt. Som kund får du tid att reflektera över offerten och dess innebörd innan du bestämmer dig.

3. Godkännande

När ni väljer att gå vidare med vår offert så bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning.

Läs resterande punkter här!

Vad kostar det att renovera badrum?

Hur mycket förväntas då en badrumsrenovering att kosta?
Nedan kommer vi att svara på frågor relaterat till en badrumsrenovering i Dalarna och vad man kan tänkas betala.

Det är väldigt viktigt att dela upp de olika kostnaderna för en badrumsrenovering. Kostnaderna för en badrumsrenovering är i regel följande: material, arbete och leverans. Dessa varierar beroende på storlek på projekt, typen av material och andra önskemål ifrån kund. Var noggrann med separationen av kostnader då ROT-avdraget endast gäller på arbetskostnaden. Läs vidare här!


Så fungerar ROT-avdraget

Du får använda ROT-avdraget när du renoverar ditt badrum i Dalarnas län. Du använder ROT-avdraget genom att företaget som utfört renoveringen gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du väl betalt räkningen så begär företaget som du anlitat utbetalning från Skatteverket. Om skatteverket accepterar utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Det som är viktigt att tänka på innan man begär hjälp av ett badrumsföretag är att du som privatperson har betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT-avdraget.

Läs för en förståelse för ROT-avdraget här!

Tips när du ska anlita hantverkare för en badrumsrenovering

En renovering av badrummet kan bli en kostsam historia om man inte tänker till innan renoveringen påbörjas. Det krävs en del tålamod att välja badrumsföretag innan badrumsrenoveringen påbörjas men det är väl värt det i längden. Med en seriös hantverkare i Dalarnas län blir processen både enklare, snyggare och trevligare. Det är verkligen A och O att kontrollera att badrumsföretaget och hantverkaren har certifikaten som krävs för en badrumsrenovering. Dessa certifikat är Säker vatten och BKR.


Kontakta oss för rådgivning inför din kommande badrumsrenovering

Vi på Renovera Badrum Dalarna erbjuder en kostnadsfri konsultation till din kommande badrumsrenovering. Våran kunniga företrädare går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Fyll i dina fullständiga uppgifter här på hemsidan eller kontakta oss via telefon.

Får en kostnadsfri offertförfrågan här