Finansiering

Finansiering

Kostnaden för att renovera ett badrum i Dalarna beror till stor del på valet av material och inredning. Det innebär att man själv har stora möjligheter att påverka vad totalkostnaden hamnar på vid en badrumsrenovering. Många väljer att renovera ett badrum då det känns omodernt och slitet medan andra kanske inte har något val om de exempelvis har råkat ut för fuktskador som kräver en renovering. När du ska renovera badrum i Dalarna kan du kontakta oss på Hembad. Vi kan hjälpa dig genom hela processen - från planering till färdigt badrum. Vi kan också erbjuda finansiering genom vår samarbetspartner - Ecster - som erbjuder förmånliga villkor.

 

När du behöver finansiering för att renovera badrum i Dalarna

När du ska renovera badrum i Dalarna kan du med varm hand vända dig till oss på Hembad som är Dalarnas största badrumsföretag och som utfört över 700 badrumsrenoveringar. Vi är måna om att alla ska ha råd med ett riktigt schysst badrum. Därför erbjuder vi alla våra kunder finansieringsalternativ för badrumsrenoveringen i form av förmånliga lån med en löptid på upp till 12 år.

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss.