3D-bilder

3D-bilder

Är det över 25 år sedan ditt badrum senast renoverades eller vill du bara omvandla ditt gamla badrum till det badrum du drömmer om? Då kan du vända dig till vårt badrumsföretag i Dalarna. Vi är specialister på att renovera badrum. När du ska utföra en badrumsrenovering har du möjlighet att själv välja exakt det kakel och klinker du vill ha samtidigt som du också kan installera moderna och funktionella vitvaror. Du kan kontakta oss på Hembad som erbjuder dig möjligheten att se förslag på renovering av ditt badrum i 3D så att du får en tydlig bild av hur badrummet kommer att se ut när det är helt färdigt.

Se ditt drömbadrum i 3D

Med våra 3D-illustrationer kan vi planera ditt drömbadrum i datorn genom att prova hur olika kakelplattor, vitvaror och planlösning påverkar utseendet i ditt badrum. När du sedan har bestämt dig för interiörerna i ditt badrum hjälper vi dig att förverkliga 3d-bilderna genom att renovera ditt badrum i Dalarna efter våra utsatta planer. Kontakta oss för att boka en tid för ett kostnadsfritt hembesök för konsultation kring ditt badrum. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss.