Så går en offertlämning till med vårt badrumsföretag

Vänd dig till ett kompetent och seriöst badrumsföretag i Dalarna då du ska renovera ditt badrum. Boka ett kostnadsfritt hembesök, så kan du samtidigt passa på att ställa frågor och få rådgivning. Efter hembesöket erbjuds du en skriftlig offert med ett fast och rättvist pris. I denna artikel får du veta lite mer om hur det går till.

Att renovera badrum i Dalarna är ett projekt som kan variera i kostnad beroende på val av kakel, klinkers och vitvaror. Men själva arbetet med att renovera ett badrum är i stort sett detsamma, oavsett materialval. Det innebär att när du får en offert från vårt badrumsföretag i Dalarna så vet du exakt vad arbetet kommer att kosta. Om du vill få hjälp med att planera din badrumsrenovering, tveka inte att kontakta oss på Hembad!

 

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfria hembesök!

När du ska renovera badrum i Dalarna finns Hembad här för dig, ett professionellt badrumsföretag som varit verksamt i många år. Enklast är att du använder formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut till din bostad och diskutera ditt badrumsprojekt. Då kan vi samtidigt inspektera ditt badrum och se vilka förutsättningar som föreligger inför renoveringen, men även lyssna på dina önskemål och lämna rådgivning. Vi kan även hjälpa dig med att planera ditt badrum samt bidra med inspiration genom 3D-ritningar.

 

Efter ditt hembesök med vårt badrumsföretag i Dalarna

Efter vårt hembesök kan vi erbjuda dig en offert för badrumsrenoveringen. I vår offert kommer du att finna uppgifter om hur vi utför arbetet, kostnadsspecifikation, våra leveransvillkor, tidsplan och våra garantiåtaganden. I offerten får du även ett fast, rättvist pris för din renovering.

 

Anlita ett badrumsföretag i Dalarna

Hembad är ett badrumsföretag i Dalarna som utför tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vänd dig till oss på Hembad när du ska renovera badrum i Dalarna med omnejd. Vi har yrkesutbildade medarbetare som utför arbetet korrekt och enligt rådande branschregler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök med Hembad

Vi värdesätter god kundkommunikation högt och ger dig alltid en kontaktperson som bistår dig hela vägen då du väljer att renovera ditt badrum i Dalarna med oss.